Nyheter

juni 29, 2022

Affärsutvecklande säljare inom välfärdsteknik

Vill du vara med och utveckla framtidens omsorg? Sverige befinner sig i en äldreboom. Under det här decenniet kommer andelen 80-plussare att öka från 500 000 till 750 000. Detta ställer stora… Fortsätt läsa »

juni 28, 2022

Posifon i viktigt samarbete med Lunds Kommun

Lunds kommun inför nu mobila trygghetslarm i sina särskilda boenden för äldre samt inom funktionshinderverksamheten. Detta för att öka tryggheten hos användarna och skapa förutsättningar för ökad självständighet. De gör… Fortsätt läsa »

juni 2, 2022

Landet runt med Posifon – vi besöker Göteborg/Hovås

Håkan på Ullevi Liseberg, Hagas landshövdingehus, Posifon… Vissa saker är helt enkelt lite extra mycket Göteborg. Den här månaden gör vår artikelserie ”Landet runt” ett stopp i våra hemtrakter. Vi besöker… Fortsätt läsa »

juni 1, 2022

Posifon mobila trygghetslarm utvalda i Addas nationella ramavtal

Posifon AB, som är marknadsledande inom på GPS-larm och medicinpåminnare i Sverige, har valts ut av Adda (tidigare SKL Kommentus Inköpscentral). Ramavtalet med Adda innebär att cirka 1100 kommuner, regioner… Fortsätt läsa »

maj 2, 2022

Posifon besöker Gävleborg

Vår artikelserie Landet runt med Posifon tuffar vidare och den här månaden besöker vi residensstaden Gävle – en av Norrlands allra äldsta städer som fick sina stadsprivilegier redan 1446. Du… Fortsätt läsa »

april 14, 2022

Digital workshop 22 april

Vad krävs för att välfärdsteknik ska löna sig? Jobbar du med att införa välfärdsteknik i er kommun? Välkommen den 22 april kl 13 -15 då vi arrangerar vi en workshop… Fortsätt läsa »

april 1, 2022

Landet runt med Posifon – vi besöker Strängnäs

Under 2022 tar vi dig med på en resa genom landet för att lyfta fram hur våra kunder och samarbetspartners jobbar med välfärdsteknik. Vi gör vårt nästa stopp i Strängnäs,… Fortsätt läsa »

mars 2, 2022

Landet runt med Posifon

Vad är det Nora gör som fungerar så bra? Under 2022 tar vi dig med på en resa genom landet för att lyfta fram hur våra kunder och samarbetspartners jobbar… Fortsätt läsa »

Möjligheter och utmaningar med GPS-larm

Webbinarium 16 mars i samarbete med Höörs kommun Med en åldrande befolkning och allt fler äldre med stora hjälpbehov står Sveriges kommuner inför stora utmaningar. En av lösningarna är GPS-larm… Fortsätt läsa »

februari 18, 2022

Medido 3.0

Smart, snygg och smidig  Som vi har väntat! Äntligen kan vi presentera Medido 3.0. En helt ny generation medicinpåminnare med en grundfunktion som är lika enkel som genial.  När det… Fortsätt läsa »

Kategorier

Arkiv