Nyheter

november 3, 2021

Vi arrangerar flera viktiga webbinar!

Utvecklingen går snabbt och det gäller att hålla sig ajour med vad som händer. Inom Posifon anstränger vi oss för att alltid ha hög kundservice, alltid ha bra svar och… Fortsätt läsa »

Posifon växer och söker fler systemutvecklare .NET

Vi gläds över att våra tjänster efterfrågas i så stor omfattning och att många kommuner planerar för sitt införande. Vi inspireras av den ständiga dialog vi har med våra kunder… Fortsätt läsa »

2G och 3G mobilnäten avvecklas. Ni bör börja planera nu.

Nästan alla GPS-larm och mobila trygghetslarm använder idag 2G telefonnätet. Samtidigt så satsar mobiloperatörerna nu allt krut på 4G och 5G utbyggnaden och vill som en konsekvens av det stänga… Fortsätt läsa »

Äntligen ses vi på Socialchefsdagarna 24-25 nov!

Vi ser fram emot ett trevligt återseende och att fortsätta med spänstiga dialoger för en bättre omsorg. Pandemin har gett möjlighet till många videomöten, men nu ska vi träffas fysiskt.… Fortsätt läsa »

september 28, 2021

Lansering! Nya enheten Pico Pro och en ny generation GPS-larm.

Nu går vi mot tider där allt fler personer är fullvaccinerade och restriktioner släpps. Med detta blir vi betydligt mer rörliga ute i samhället och en nygammal frihetskänsla börjar infinna… Fortsätt läsa »

juli 1, 2021

Trevlig sommar önskar vi på Posifon!

Sommaren är här och semestertider väntar. Vi på Posifon vill önska alla våra kunder och samarbets-partners en solig och trevlig sommar! Vi kommer ha öppet som vanligt hela sommaren och… Fortsätt läsa »

Ambassadören har ordet

Restauranger öppnas upp, fotbollsmatcher, konserter, kollektivtrafik och gemensamma besök i ICA butiken kommer förhoppningsvis snart vara vardag, igen. Pandemins effekter börjar så sakteligen släppa och regeringen har en tydlig femstegsplan… Fortsätt läsa »

juni 10, 2021

Ökad möjlighet till individanpassning, vi utökar vårt utbud och välkomnar Posifon Pico Pro!

Hos Posifon ska du alltid hitta ett GPS-larm som möjliggör en god omsorg, individanpassad till brukarens behov. Vi tar därför in ytterligare enheter i sortimentet. Vi erbjuder idag åtta olika… Fortsätt läsa »

Erbjuder Posifon larmcentral? Ja

Vi har fått frågan om larmcentral många gånger. Kommunföreträdare säger att de vill ha centraliserad larmmottagning och en larmcentral som ska prioritera larmen och avgöra vilka som personal behöver agera… Fortsätt läsa »

Hantera GPS-larm i boendets larmsystem, samtidigt som du kan individanpassa

Det är nästan för bra för att vara sant! Posifon gör tillsammans med Phoniro det möjligt att kombinera enkelhet med individanpassning. För självklart ska alla ha samma förutsättningar till utevistelse… Fortsätt läsa »

Kategorier

Arkiv