Nyheter

juni 10, 2021

Ökad möjlighet till individanpassning, vi utökar vårt utbud och välkomnar Posifon Pico Pro!

Hos Posifon ska du alltid hitta ett GPS-larm som möjliggör en god omsorg, individanpassad till brukarens behov. Vi tar därför in ytterligare enheter i sortimentet. Vi erbjuder idag åtta olika… Fortsätt läsa »

Erbjuder Posifon larmcentral? Ja

Vi har fått frågan om vi har larmcental många gånger och svaret är; Ja, det har vi. Vi har nu utvecklat funktionen och samarbetet ytterligare för att kunna kvalitetssäkra tjänsten.… Fortsätt läsa »

Hantera GPS-larm i boendets larmsystem, samtidigt som du kan individanpassa

Det är nästan för bra för att vara sant! Posifon gör tillsammans med Phoniro det möjligt att kombinera enkelhet med individanpassning. För självklart ska alla ha samma förutsättningar till utevistelse… Fortsätt läsa »

Boka in i kalendern! Uppskattad föreläsning av Höör kommer i repris!

Kristin Persson, innovationsledare från Höörs kommun, höll i slutet av april ett uppskattat föredrag om deras införande av GPS-larm. Ni är många som tagit kontakt med såväl Kristin som oss… Fortsätt läsa »

mars 17, 2021

En kommunrepresentant delger sina erfarenheter i webinar!

En kommunrepresentant berättar om deras innovationsresa.  Det kommer talas om egna erfarenheter och vad som är viktigt att tänka på! 16 april kl 11-12 Passa på att ställa frågor och… Fortsätt läsa »

december 17, 2020

Framgångar trots Covid-19!

Nu tar vi och avslutar detta märkliga år! Vi kommer alla minnas år 2020 och ha våra personliga berättelser över vad året gav. Personligen har det varit kaotiskt men landat… Fortsätt läsa »

Borde inte alla få känna sig trygga?

Missa inte kampanjerbjudande som gör tydligt skillnad! Vintermånaderna är här och mörkret med det. Kanske drar sig många för att vara aktiva ute. Vi vill möjliggöra säkerhet, trygghet och självständighet… Fortsätt läsa »

november 23, 2020

Rapport till Regeringskansliet om införandet av IBIC och välfärdsteknik

Budskapet från medarbetare i flera kommuner är tydligt.”Går sakta, bidrar till rättsosäkerhet, försämrad arbetsmiljö samt ökade kostnader” Anna-Lena och Henrik från Posifon har tillsammans med forskaren Ella Kolkowska skrivit en… Fortsätt läsa »

november 18, 2020

Nu kör vi kampanjerbjudanden!

Året närmar sig sitt slut och det innebär kampanjerbjudande. Extra roligt i år då vi har så mycket nytt att erbjuda. Köp ett större antal GPS-larm och få en tydlig… Fortsätt läsa »

Har införandet fastnat? Lugn, vi har dokumenten.

Fastnar införandet i brist på tid att ta fram rutiner? Vi har stött på det många gånger och vet hur lång tid det tar och hur svårt det är att… Fortsätt läsa »

Kategorier

Arkiv