juni 29, 2022

Affärsutvecklande säljare inom välfärdsteknik

Vill du vara med och utveckla framtidens omsorg?

Sverige befinner sig i en äldreboom. Under det här decenniet kommer andelen 80-plussare att öka från 500 000 till 750 000. Detta ställer stora krav på samhället som skall klara ett ökat omsorgsbehov. Allt fler äldre behöver kunna bo kvar hemma längre och här kommer välfärdstekniken in i bilden. För att möta en ökad efterfrågan av våra tjänster behöver vi nu bli fler. Inför hösten söker Posifon en affärsutvecklande säljare som kan ta väl hand om våra kunder som i huvudsak återfinns i landets kommuner och regioner samt hos privata vårdaktörer.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid 40 h/vecka
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Anna-Lena Frändeborn
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-31

ANSÖKAN: CV och personligt brev skickas till anna-lena.frandeborn at posifon.se
Och du! Vänta inte med satt skicka in din ansökan! Platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om rollen

Hos oss på Posifon blir din uppgift att som affärsutvecklande säljare skapa kännedom om fördelarna med våra tjänster och hjälpa våra blivande kunder att förstå hur våra system och lösningar hjälper dem att effektivisera sin verksamhet. Med din vägledning och vår expertis underlättar vi vardagen för såväl våra kunders personal som slutanvändaren/brukaren. En stor del av din tid går åt till rådgivande försäljning i kontakten med befintliga kunder men du har även ansvar för att söka upp och uppvakta nya kunder och specifika målgrupper.

När du börjar hos oss kommer du att få chansen att lära känna vår kunders verksamheter på djupet och få stor insyn i hur välfärdsteknik fungerar ute i landet. Med oss får du arbeta brett och lära dig om olika organisatoriska förutsättningar för att stötta våra kunder på bästa sätt. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från att ha arbetat inom vård och omsorg, gärna med fokus på verksamhetsutveckling eller digitalisering.

Vi söker dig som

  • är en engagerad person som gillar att jobba aktivt med framgångsrik försäljning, både på kort och på lång sikt.
  • du är en strukturerad person med en positiv grundinställning och uppskattar att din tillvaro växlar mellan resande och kontorsarbete
  • du är trygg i att driva egna processer och är inte rädd för att aktivt söka upp och bygga relationer med våra fantastiska kunder
  • trivs bra när du har ett ben i offentlig sektor och ett i det privata näringslivet. Att du förstår värdet av att arbeta med upphandlingar och är inte rädd för att göra jobbet som behövs

Eller så har du helt andra egenskaper som visar sig vara ännu bättre. Det viktigaste är att du på riktigt gillar känslan av att få vara med och göra livet lite lättare för någon annan.

Du behöver vara lyhörd för kundens behov och utmaningar och aktivt delta i arbetet med att utveckla, strukturera och paketera erbjudanden och produktinformation till våra kunder.
Vi förväntar oss att du är nyfiken på teknik och har en viss teknisk förståelse. Vi arbetar med nyutvecklade produkter och ska hela tiden vara i framkant av utvecklingen inom våra områden.

Till din hjälp har du ett gäng glada och positiva kollegor som backar upp, stöttar och nyfiket lyssnar in din nästa idé eller tanke.

Meriterande:

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område.
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning/affärsutveckling, gärna inom vård och omsorg/offentlig sektor
  • Erfarenhet av SalesForce
  • Goda språkkunskaper (svenska, engelska, norska, danska)

Om Posifon
Företaget grundades 2008 och är marknadsledande i Sverige på GPS-larm /mobila trygghetslarm och läkemedelsautomater. Vi lever som ett ungt tillväxtföretag, med säte i Göteborg. Våra kunder är främst kommuner, privata vårdgivare och hjälpmedelscentraler men vi säljer även till privatpersoner och via återförsäljare i övriga Europa. Vår drivkraft är att erbjuda trygghet och livskvalitet till äldre samt personer med funktionsvariationer. Vi är ett kunskapsföretag och är måna om att ha en hög servicenivå i affärens alla delar.

Mer info om oss hittar du även på https://www.linkedin.com/company/posifon-ab

Kategorier

Arkiv