Sverige befinner sig i en äldreboom och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi söker därför dig som med din kunskap och erfarenhet vill bidra i vårt marknadsföringsarbete. Teknikutveckling bidrar till nya möjligheter att leva ett tryggt och självständigt liv utifrån egna förutsättningar. Vi söker dig som vill utveckla vår marknadsföring och ta den till nästa nivå så att vi kan sprida möjligheter till att fler kan tar del av våra tjänster för ökad trygghet och självständighet blad äldre och personer med funktionsvariation.

Posifon AB är ett ledande IT företag med kunskapsfokus som arbetar med att förbättra vård och omsorg genom smarta tjänster och digitalisering. Vi är ett innovativt och kundnära företag som arbetar med IoT som gör skillnad. Vi vet och motiveras av att man alltid kan göra saker bättre och vill därför arbeta med dig som brinner för tydlig och bra kommunikation.

Din uppgift blir att:

För att trivas i den här rollen behöver du vara strukturerad och noggrann, du tar egna initiativ, är kreativ och kan komma med idéer och förslag till förbättringar. Du drivs av att hitta smarta sätt att nå ut till nya och befintliga kunder, bygga relationer och att förbättra förutsättningarna för kunder att införa och använda våra tjänster. Med en positiv attityd gillar du att få saker gjorda. Du har god initiativförmåga och gillar att agera självständigt samtidigt som du är lagspelare och ser din roll i teamet.

Vi förväntar oss att du är nyfiken på teknik och har en viss teknisk förståelse. Vi arbetar med nyutvecklade produkter och ska hela tiden vara i framkant av utvecklingen inom våra områden. Du har goda kunskaper i användande av de vanligaste datorprogrammen för rollen, så som bild- och videobehandling i olika program, så som Adobe programmen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och känner dig trygg med att arbeta med hemsidor och webbdesign (wordpress). Även erfarenhet av SEO och SEM är meriterande.

Vi arbetar aktivt med återförsäljare i flera länder och en viktig bit är att stötta våra partners i deras marknadsarbete.

Meriterande:Om Posifon

Företaget grundades 2008 och är marknadsledande i Sverige på GPS-larm /mobila trygghetslarm och läkemedelsautomater. Vi lever som ett ungt tillväxtföretag, med säte i Göteborg. Våra kunder är främst kommuner, privata vårdgivare och hjälpmedelscentraler men vi säljer även till privatpersoner. Vår drivkraft är att erbjuda trygghet och livskvalitet till äldre samt personer med funktionsvariationer. Vi är måna om att ha en hög servicenivå.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan och CV till oss.

Inför den här tjänsten har vi valt att inte anlita en extern rekryterare.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer kommer hållas löpande.