september 6, 2022

Marknadsansvarig till pionjär för välfärdsteknik

Nu söker dig som vill ta över rollen som marknadsansvarig och ta ett helhetsansvar för vårt vår digitala närvaro och marknadskommunikation. Vi söker dig som kan hålla ett helikopterperspektiv och se helheten samtidigt som du har järnkoll på detaljerna.  

Vill du arbeta med frihetsskapande tjänster som möjliggör för fler att öka sin självständighet och trygghet? Då ska du läsa vidare.

Posifon AB är ett ledande kunskapsföretag som arbetar med att förbättra vård och omsorg genom IT och digitalisering. Vi är ett innovativt och kundnära IT-företag som arbetar med IoT som gör skillnad. Vi vet och motiveras av att man alltid kan göra saker bättre och vill därför arbeta med dig som brinner för tydlig och bra kommunikation.

Rollen som marknadsansvarig inbegriper

  • Att vara ansvarig för, och drivande i vårt marknadsföringsarbete.
  • Att som säljare ha en aktiv dialog med marknaden, där du bygger långsiktiga relationer och hanterar upphandlingsprocessens olika faser.
  • Att ha kundansvar för en eller flera av våra viktiga kunder.
  • Att du ska planera för och utforma vårt marknadsföringsmaterial.
  • Säkerställa bra kundservice och hög kundnöjdhet.

Vi arbetar på en marknad med långa säljcykler, där upphandlingar styr marknadsföringen.
Vi erbjuder dig att vara med i hela processen från att bygga kännedom, första kontakt, analys av kundens behov, hantera upphandlingsprocessen och att stötta kunder i sitt införande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av upphandling sedan tidigare och har en förståelse kring marknadsföringens betydelse i sammanhanget. Vi arbetar aktivt med återförsäljare i flera länder och en viktig bit är att stötta våra partners i deras marknadsarbete.

För att trivas i den här rollen behöver du vara strukturerad och noggrann. Du drivs av att hitta smarta sätt att nå ut till nya och befintliga kunder, bygga relationer och att förbättra förutsättningarna för kunder att införa våra tjänster. Med en positiv attityd gillar du att få saker gjorda. Du har god initiativförmåga och gillar att agera självständigt samtidigt som du är lagspelare och ser din roll i teamet.

Du bistår såväl i kundservice som kvalitetsarbete. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som engelska.

Vi förväntar oss att du är nyfiken på teknik och har en viss teknisk förståelse. Vi arbetar med nyutvecklade produkter och ska hela tiden vara i framkant av utvecklingen inom våra områden. Du har goda kunskaper i användande av de vanligaste datorprogrammen för rollen, så som Microsoft Office men känner dig även trygg med att arbeta med webbdesign (wordpress) och bild- och videobehandling i olika program.

Meriterande: 
– erfarenhet inom L&D
– kunskaper i nordiska språk
– körkort

Om Posifon
Företaget grundades 2008 och är marknadsledande i Sverige på GPS-larm /mobila trygghetslarm och läkemedelsautomater. Vi lever som ett ungt tillväxtföretag, med säte i Göteborg. Våra kunder är främst kommuner, privata vårdgivare och hjälpmedelscentraler men vi säljer även till privatpersoner. Vår drivkraft är att erbjuda trygghet och livskvalitet till äldre samt personer med funktionsvariationer. Vi är måna om att ha en hög servicenivå.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan och CV till info at posifon.se.
Om du har frågor kan du ringa till Anna-Lena Frändeborn på telefon 0709-410 399.

Inför den här tjänsten har vi valt att inte anlita en extern rekryterare.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer kommer hållas löpande.

Kategorier

Arkiv