september 13, 2022

Vill du arbeta med en IoT-plattform som skapar stor samhällsnytta och trygghet för äldre?

Posifon AB är ett ledande företag gällande välfärdsteknologi och e-hälsa för vård- och omsorg. Vi utvecklar och säljer tjänster för ökad självständighet och trygghet såväl utomhus som inne. Vi är ett innovativt och kundnära IT/telekomföretag med huvudkontor i Göteborg. Våra kunder är framförallt kommuner och landsting men vi säljer även till privatpersoner. Företaget grundades 2008 och har sedan dess varit drivande inom de områden vi satsat på. Vi växer snabbt och är marknadsledande i Sverige gällande medicinpåminnare och GPS-larm, men lever fortfarande som ett ungt tillväxtföretag. Vi arbetar med ständig utveckling av framförallt mot en .NET baserade molntjänst med tillhörande appar. En IoT-plattform dit vi kopplar GPS-enheter och andra sensorer för att kunna erbjuda trygghet och livskvalitet till våra äldre samt personer med olika former av funktionsvariationer. Med våra tjänster skapar vi nya möjligheter att kunna erbjuda rehabiliterande vård- och omsorg som är frihetsskapande och ökar livskvaliteten.

Vi är ett relativt litet företag, med nio anställda, men växer snabbt och vill förstärka vårt team. Vi söker därför dig som är systemutvecklare och vill arbeta i ett litet team med ansvar, snabba beslut, stor utvecklingspotential där du också har mycket inflytande. För att trivas hos oss bör du var en initiativrik person som vill vara med och utveckla våra tjänster och i det arbetet integrera nya uppkopplade enheter och sensorer samtidigt som vi integrerar tjänsterna mot kunder och samarbetspartners. Vi förväntar oss att du gillar att arbeta agilt i så väl backend och frontend, webb som app. Du förväntas ta ansvar och du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation, arbetstider och utveckling. Vi ska hela tiden vara i framkant av utvecklingen inom våra områden, som är e-hälsotjänster som förväntas göra stor skillnad framöver. Du samarbetar med vår erfarna CTO, andra utvecklare, både de som arbetar in house, hos branschkollegor och våra konsulter.

Vi har förväntningar gällande kompetens och ger samtidigt utmanande arbetsuppgifter och förutsättningar att arbeta med den senaste tekniken. Vi förutsätter att du gillar mobiltelefonteknologin, Microsoft .Net och vill utveckla våra tjänster på de senaste plattformarna.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom .NET och är intresserad av teknik i allmänhet.

Dina arbetsuppgiften är att vidareutveckla och underhålla PosifonCare, vårt primära system, byggt på Microsoft .NET Framework, ASP.NET, MVC ASP.NET Web API, Entity Framework och Sql Server. Du kommer arbeta mot de större molnlösningarna och utveckla mikrotjänster för kommunikation och integration med IoT-enheter och samarbetspartners system.

Dessa IoT enheter kan vara GPS-enheter, smart watches, sensorer och andra produkter som kan förbättra användarupplevelsen för kunden. Vi utvecklar och underhåller Flutter mobilappar, bygger server-till-server integrationer mot larmcentraler och andra samarbetspartners, även integrationer för identitet och behörighet med Oauth, OpenIDConnect, SAML, SSO. Vi arbetar agilt och använder och verktygen Projects, Issues, Pull Requests, Releases på Github. Idag använder vi infrastruktur samt tjänster på både AWS och Azure.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi vill samarbeta länge och behålla den atmosfär vi har idag. Vi är ett växande företag i en spännande fas och du är en viktig del av organisationen. Hos oss har vi en kundorienterad attityd. Vi är måna om att ha en hög servicenivå mot kund och respekt för att våra tjänster göra stor skillnad om en användare förirrar sig och inte hittar hem. Det kan mycket väl innebära fara för liv och hälsa och bli eftersökningsinsatser av Polis om våra tjänster inte fungerar som förväntat. Vi är därför måna om att våra system ger bästa möjliga stöd för att undvika detta och samtidigt värna personernas personliga integritet.

Du är en viktig del av teamet och din roll innebär stort samarbete med vår erfarna CTO samtidigt som det ger stort mått av självständighet. Du arbetar både remote och från kontoret. Det inspirerar dig att få driva dina egna ansvarsområden framåt samtidigt som du är en lagspelare som trivs med att bidra till företagets och slutanvändarnas bästa. Du skall ha god initiativförmåga och lockas lika mycket av att få utveckla nya tjänster som att felsöka och förbättra gamla. Du ska ha förmågan att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Som person är du strukturerad och noggrann och gillar inte att lämna saker åt slumpen. Du är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att lägga ner tid och engagemang på ditt arbete. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du trivs med att föra fram dina åsikter och är med och utvecklar gruppen. Vi erbjuder en arbetsmiljö som utöver ständig utveckling och fokus på arbetsuppgifter ger tillfälle till många skratt och personliga relationer.

Krav:

 • Goda kunskaper i C# och Microsoft.NET Framework eller .NET Core
 • Goda kunskaper i webbutveckling: Html, CSS, Javascript, Ajax, jQuery
 • Erfarenhet av ASP.NET MVC och Web API är en fördel
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska språken

Tekniker/platformar som vi jobbar med i dagsläget:

 • C#, .NET Framework, ASP.NET Mvc, Entity Framework, Sql Server
 • Javascript, Ajax, Kendo
 • git, github (issues, projects, releases)
 • Automatiserat bygge, test och release med Azure Devops, bash, powershell
 • AWS, ECS, Fargate, SQS, SNS, Cloudformation, CDK
 • Azure, Azure App Service, Sql Azure, bicep
 • Identity Server, Oauth, OpenIdConnect, JWT
 • Docker men inte Kubernetes
 • Xamarin, Xamarin Forms, MVVM, Flutter
 • NodeJS
 • Satellitpositionering (GPS, GLONASS osv.), Bluetooth- och wifi-positionering

Låter det intressant? Skicka din ansökan eller kontakta oss för en diskussion. 

Tjänsten är naturligtvis heltid och vi ser framför oss att du börjar snarast möjligt.

Så hör av dig och skicka in din ansökan till info at posifon.se

Kategorier

Arkiv