VI ERBJUDER

Vi söker dig som är systemutvecklare och vill arbeta i ett litet team med eget ansvar, snabba beslut och stor utvecklingspotential. Hos oss får du vara med och utveckla våra tjänster inom välfärdsteknik. Du kommer integrera nya uppkopplade enheter och sensorer. Utveckla ny funktionalitet, förbättrar tjänsterna mot kunder och samarbetspartners. Du får arbeta agilt i så väl backend, frontend, webb som app och du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation, arbetstider och utveckling. Som företag är vi i framkant av utvecklingen inom e-hälsotjänster som förväntas göra stor skillnad framöver. Du samarbetar med vår erfarna CTO, andra utvecklare, branschkollegor samt våra konsulter.

Motiveras du av att arbeta med molntjänster, mobiltelefonteknologin, Microsoft .Net och vill utveckla tjänster, som gör skillnad, på de senaste plattformarna, då kan vi vara rätt match för dig.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi arbetar agilt och använder och verktygen Projects, Issues, Pull Requests, Releases på Github. Idag använder vi infrastruktur samt tjänster på både AWS och Azure.

Kvalifikationer:

OM OSS

Posifon AB är ett ledande företag gällande välfärdsteknologi och e-hälsa för vård- och omsorg. Vi utvecklar och säljer tjänster för ökad självständighet och trygghet såväl utomhus som inne. Vi är ett innovativt och kundnära IT/telekomföretag med huvudkontor i Göteborg. Våra kunder är främst kommuner och landsting men vi säljer även till privatpersoner.

Företaget grundades 2008 och har sedan dess varit drivande inom de områden vi satsat på. Vi växer snabbt och är marknadsledande i Sverige gällande medicinpåminnare och GPS-larm, men lever fortfarande som ett ungt tillväxtföretag med nio anställda.

Det finns mycket mer att berätta om rollen, ring eller maila så berättar vi mer.

Maila in din ansökan till niklas@posifon.se eller ring 0736266399