Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Vill du ta ansvaret för IT-plattformen hos ett tillväxtföretag som på ett nyskapande sätt skapar trygghet för äldre och därmed stor samhällsnytta?

Posifon AB är ett ledande företag gällande välfärdsteknologi och e-hälsa för vård- och omsorg. Vi utvecklar och säljer tjänster för ökad självständighet och trygghet såväl utomhus som inne. Vi är ett innovativt och kundnära IT/telekomföretag med huvudkontor i Göteborg. Våra kunder är framförallt kommuner och landsting men vi säljer även till privatpersoner. Företaget grundades 2008 och har sedan dess varit drivande inom de områden vi satsat på. Vi är marknadsledande i Sverige gällande medicinpåminnare och GPS-larm, men lever fortfarande som ett startup-företag. Vi arbetar med ständig utveckling av två .NET baserade molntjänster med tillhörande appar. Dessa är IoT-plattformar dit vi kopplar GPS-enheter och andra sensorer för att kunna erbjuda trygghet och livskvalitet till våra äldre samt personer med olika former av funktionsnedsättningar. Med våra tjänster skapar vi nya möjligheter att kunna erbjuda vård- och omsorg samtidigt som de är frihetsskapande och ökar livskvaliteten.

Vi växer snabbt och önskar förstärka vårt team. Vi söker därför dig som är erfaren utvecklare och vill kombinera egen programmering med att vara ansvarig för vår IT-utveckling. För att trivas hos oss bör du var en initiativrik person som vill vara med och utveckla våra tjänster och i det arbetet integrera nya GPS-modeller och sensorer samtidigt som vi integrerar tjänsterna mot samarbetspartners tjänster. Vi förväntar oss att du gillar att arbeta i så väl backend och frontend, webb som app. Du förväntas ta stort ansvar i teamet och du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och utveckling. Som en del av arbetet kan du inom närmsta året få initiera en satsning på machine learning samt vara med och forma framtidens trygghetsskapande tjänster. Vi ska hela tiden vara i framkant av utvecklingen inom våra områden, som är e-hälsotjänster som förväntas göra stor skillnad framöver. Du samarbetar med andra utvecklare, både de som arbetar in house, hos branschkollegor och konsulter. En viktig uppgift är att vi vill att du ska bygga ditt egna team.

Din bakgrund
Vi har höga förväntningar gällande kompetens och ger samtidigt utmanande arbetsuppgifter och förutsättningar att arbeta med den senaste tekniken. Vi förutsätter att du gillar mobiltelefonteknologin och vill utveckla våra tjänster på de senaste plattformarna. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom .NET och är intresserad av att utveckla inom Microsofts plattformarna.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Vi är ett växande företag i en spännande fas och du är en viktig del av organisationen. Hos oss har vi en affärsmässig och kundorienterad attityd. Vi är måna om att ha en hög servicenivå mot kund och respekt för att våra tjänster vid ett försvinnande kan göra stor skillnad. Du är en viktig del av teamet och din roll innebär stort mått av självständighet. Att få driva dina egna ansvarsområden framåt samtidigt som du är en lagspelare som trivs med att bidra till företagets och slutanvändarnas bästa. Du skall ha god initiativförmåga och lockas av att få utveckla nya tjänster. Du ska ha förmågan att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Som person är du strukturerad och noggrann och gillar inte att lämna saker åt slumpen. Du är duktig på att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att lägga ner tid och engagemang på ditt arbete. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du trivs med att föra fram dina åsikter och är med och utvecklar gruppen. Vi erbjuder en arbetsmiljö som utöver ständig utveckling och fokus på arbetsuppgifter ger tillfälle till många skratt och personliga relationer.

Du Bör Ha Goda Kunskaper Inom:
• Backend via C#, ASP.NET, MVC eller NET Core
• Frontend via javascript, JQuery, CSS, Kendo, HTML XAML
• App utveckling i Xamarin
• Microsoft SQL Server
• krypterad överföring och kommunikation över TCP och HTTP
• Integrationer via WebAPI, SOAP och REST
• Azure Devops, GIT, Jira och Visual studio
• TDD eller XP

Det Är Meriterande Med:
• Erfarenhet av att jobba agilt, gärna med scrum
• Erfarenhet av Azure DevOps Services
• Computer vision
• Avancerade IoT och M2M lösningar via mobiloperatörer.

Låter det intressant? Skicka din ansökan eller kontakta oss för en diskussion. Ring Henrik Essunger, VD, på telefon 070-308 09 54 eller maila till henrik.essunger@posifon.se.

Tjänsten är naturligtvis heltid och vi ser framför oss att du börjar snarast möjligt.
Så hör av dig.

Glada hälsningar
Teamet på Posifon AB