Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Tjänsten tillsatt.

Just nu söker vi en Ambassadör för välfärdsteknologi.

Vi växer snabbt och behöver förstärka vårt team. Då våra kunder framförallt är kommuner och landsting så letar vi efter en initiativrik person med vård- och omsorgsbakgrund. Du ska arbeta med att hjälpa våra kunder att förbättra och kvalitetssäkra medicinhanteringen. Vår nyutvecklade tjänst fokuserar på medicinuppföljning på distans med hjälp av våra smarta medicinpåminnare Careousel. Dessa är väletablerade och mycket omtyckta av så väl användare, anhöriga som personal. De skapar förutsättningar till att ta rätt medicin i rätt tid med ökad självständighet i fokus, vilket är ett exempel inom området e-hälsa som förväntas göra stor skillnad framöver. Vi är ett litet företag och du är en viktig del av organisationen, vi är måna om att ha en hög servicenivå och hjälper varandra, så du förväntas även arbeta inom våra andra affärsområden. Gällande GPS-larmen utvecklar vi nu framtidens tjänster ihop med sju aktiva kommuner. Dessa lanseras under 2017.

Vi ser gärna att du är sjuksköterska/arbetsterapeut/läkare eller socionom eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet inom den kommunala omsorgen. Du skall ha god initiativförmåga och kunna agera självständigt. Det är dessutom viktigt att du har en positiv läggning och är noggrann. Du skall vara kommunikativ och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i såväl svenska och engelska.

Det är viktigt att du har ett intresse för IT och behovsanpassad teknik samt ha goda kunskaper inom de vanliga datorprogrammen så som Microsoft Office. Du skall ha körkort och du förväntas resa någon gång per månad för att träffa potentiella och nuvarande kunder.

Du skall:
• aktivt bidra till att utveckla våra tjänster ihop med våra kunder
• informera blivande kunder inom olika marknadssegment
• arbeta med uppföljande kundkontakter på ett relationsskapande sätt
• ansvara för utbildningsverksamhet
• vara lyhörd och behjälplig i företagets supportfunktion
• vara en viktig kugge i en liten organisation med ett stort antal engagerade runt omkring

För rätt person finns det på sikt goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget samt möjlighet att forma dina egna arbetsuppgifter.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan samt CV till info@posifon.se. Om du har frågor kan du ringa till Henrik Essunger, VD, på telefon 070-308 09 54.

Skicka in din ansökan snarast möjligt.