Innesäljare med ansvar för order och leverans (Tjänsten är tillsatt)

 

Posifon AB är ett ledande företag inom välfärdsteknologi som utvecklar tjänster för ökad självständighet och trygghet såväl ute som inne. Vi är ett innovativt och kundnära IT/telekomföretag med huvudkontor i Göteborg. Posifon grundades 2007 och har sedan dess varit ett drivande företag inom de områden vi satsat på. Vi är marknadsledande i Sverige gällande medicinpåminnare och GPS-larm, även kallade mobila trygghetslarm. Posifon är också ansvariga för drift och teknisk utveckling för den ideella rörelsen Landräddningen.

 

Vi växer snabbt och behöver förstärka vårt team. Våra kunder är framförallt kommuner och landsting och vi letar nu efter en initiativrik person som vill vara med och utveckla vårt arbete gällande lager/order/leverans och kundtjänst/support. Du ska arbeta med att hjälpa våra kunder att komma igång med våra tjänster, se till att de köper fler enheter och stötta dem vid problem. Arbetet omfattar båda våra GPS-larm och medicinpåminnare och du får vara med i hela kedjan från införsäljning till efterföljande support av införda tjänster. Vi arbetar med nyutvecklade produkter och ska hela tiden vara i framkant av utvecklingen inom våra områden, som är ett exempel på e-hälsa som förväntas göra stor skillnad framöver.

 

Vi är ett litet företag och du är en viktig del av organisationen, vi är måna om att ha en hög servicenivå och hjälper varandra. Din roll är att som innesäljare kunna arbeta självständigt och driva dina egna ansvarsområden framåt med stöd av erfarna medarbetare. Fokus ligger på lager, order/leverans och support. Men du förväntas även stödja dina medarbetare i deras arbete. Vi ser gärna att du har säljerfarenhet och är en ordningsam person som vill få saker gjorda. Du skall ha god initiativförmåga och kunna agera självständigt. Det är dessutom viktigt att du har en positiv läggning och är noggrann. Du skall vara kommunikativ och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i såväl svenska och gärna engelska. Kan du norska så är det ett plus.

 

Det är viktigt att du har ett intresse för IT och teknik samt ha goda kunskaper inom de vanliga datorprogrammen så som Microsoft Office. Körkort är ett plus och du förväntas resa någon gång per år för att träffa kunder med dina kollegor.

 

Du skall:

 

För rätt person finns det på sikt goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget samt möjlighet att forma dina egna arbetsuppgifter.
Låter det intressant? Skicka in din ansökan samt CV till info@posifon.se. Om du har frågor kan du ringa till Henrik Essunger, VD, på telefon 070-308 09 54.

 

Vi vill ha din ansökan innan den 30 juni.

Vänliga hälsningar

Posifon AB