Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Ladda
Placera Posifon Pico i medföljande laddstation. När enheten är korrekt placerad och laddningen påbörjas så kommer enheten vibrera lite lätt. En ljussignal visas på enhetens ovansida och på laddstationen att enheten laddar. Även ett röstmeddelande om att laddning pågår levereras.

Kontrollera att enheten är påslagen
Pico Pro har tre LED-lampor på enhetens sida. Se nedan vad de olika kombinationerna av ljussignaler innebär. Blinkar inte någon av LED-lamporna är enheten avstängd. Tryck på knappen på enhetens sida för att starta enheten.

Logga in via webbläsare eller i appen på din SmartPhone
I medföljande leveransbrev finner du inloggningsuppgifter till systemet www.posifoncare.se och appen PosifonCare. Appen finns både till Android och iPhone. Sök på PosifonCare i Google Play eller App Store för att hitta den. Via appen kan du söka var brukaren befinner sig och hantera larm. Via webbgränssnittet kan du utöver detta också göra de inställningar som önskas. Detta kan göras från olika datorer så länge rätt inloggningsuppgifter används.