Posifon lanserar ännu ett mobilt trygghetslarm som både är personligt och enkelt att använda. GPS-larmet Keruve är ett diskret trygghetslarm som användaren kan bära runt handleden i form av ett armbandsur. – Det som är unikt med Keruve är att urverket är utbytbart så GPS-larmet går att använda tillsammans med favoritklockan, säger Henrik Essunger, vd på Posifon.

 Keruve är framtagen som ännu ett alternativ för att användare och anhöriga ska känna en ökad trygghet och minskad oro. Keruve levereras i form av ett armbandsur där GPS-enheten är inkapslad i armbandet men finns även så det kan bäras i bältet eller i fickan beroende på vad som passar användaren bäst. – Med Keruve går det enkelt att ändra och skräddarsy funktionaliteten för att larmet inte ska uppfattas som en främmande klump på handen, säger Henrik Essunger.

GPS-larmets utformning gör Keruve till ett mycket pålitligt mobilt trygghetslarm. Keruve är både vattentät och stöttålig och fungerar lika bra ute som inne. Skulle användaren passera ut ur ett trygghetsområde skickas ett meddelande till utvalda anhöriga och det går även att söka efter användaren bland annat genom en enkel anhörigenhet. Ett personligt och flexibelt mobilt trygghetslarm.

– Anhörigenheten har bara två knappar och visar med ett enkelt knapptryck var användaren befinner sig och är ett mycket bra alternativ för användande på särskilda boenden eller hos den mindre datorvana familjen, säger Henrik Essunger.