Hos Posifon ska du alltid hitta ett GPS-larm som möjliggör en god omsorg, individanpassad till brukarens behov. Vi tar därför in ytterligare enheter i sortimentet.

Vi erbjuder idag åtta olika modeller av GPS-larm, men är ständigt på jakt efter nya bättre enheter. 

Vi är glada över att nu kunna lanseras Posifon Pico Pro! Ni som är vana användare av Posifon Pico kommer känna igen dess utseende och smarta funktioner. Posifon Pico Pro erbjuder ännu mer. Förutom larmknapp, hög precision på positionerna utomhus och bra batteritid har är Pico Pro inomhuspositionering likt modellerna Active, Nano, Navy och Keruve. Högtalaren har riktigt bra ljudkvalitet, trots att den är vattentät enligt IP67. Den kommunicerar via 4G med sekundär (fallback) kommunikation över 2G och 3G.

Högtalaren är en uppskattad utveckling och ljudkvalitén är riktigt bra. Klart och tydligt ljud med högre ljudnivå än tidigare. Den har även en bra mikrofon vilket gör att samtalskvalitén är tydligt bättre.  Många fördelar jämfört med Pico helt enkelt. Bara tryggheten att enheten har mobiltäckning på fler ställen kan vara avgörande. Tillsammans med våra roaming abonnemang, så har du maximerat förutsättningarna att ha god kontakt med mobilnäten.

Posifon Pico Pro är därför ett bra val för dem som önskar trygghet och möjlighet till stöd såväl inne som ute, oavsett väder. Med ett enkelt tryck, eller vid utlöst fallsensor genereras larm och ni kan få det stöd som är överenskommet.

Funderar du på att byta till Pico Pro? Din gamla laddstation till Pico kan användas även till Pico Pro. En egen laddstation med stöd för inomhuspositionering lanseras efter sommaren.  

Lanseringserbjudande: Köp enheten för 1 919kr exkl moms. (2 399 kr inkl moms)