Medido är den lilla enkla medicinpåminnaren för dem med dosförpackade läkemedel i påse. Den är lätthanterad, går snabbt att lära sig och klarar de högt ställda krav som finns på en läkemedelsfördelare inom omsorgen. Den kan påminna på flera sätt och går att använda oavsett hur medicinen ska tas. Behörig personal ställer enkelt in läkemedelstider, skriver in meddelanden eller övrig information som önskas för att individanpassa läkemedelsintaget i Posifon Prevent. I Prevent ställs också in hur Medido skall signalera om att medicin finns tillgänglig samt om och hur mycket användaren önskar att dospåsen öppnas. Medicinen är otillgänglig och användaren får sin medicin genom ett enkelt knapptryck. Behörig person kan på distans mata ut medicin i förtid om behovet uppkommer. Kontakta oss eller besök vår hemsida www.posifon.se för mer information om denna smidiga, lätta och flexibla enhet.

 

Du har väl inte missat att den omtyckta GPS-enheten Minifinder Pico nu är integrerad i PosifonCare? Med Pico i sortimentet så har vi en välfungerande enhet som är tilltalande att hänga runt halsen. Den kan användas både som ett passivt och ett aktivt GPS-larm. Målgruppen är bred och med Picos flexibilitet och långa batterinivå så är den ett uppskattat tillskott. Läs om vårt breda sortiment av GPS-larm vår hemsida, www.posifon.se.

 

Att utnyttja kommunikationsstöd för att kunna stärka förståelsen och få ett tydligt samtycke kan göra stor skillnad. Detta tog vi fasta på i det forskning och utvecklingsprojekt vi drivit tillsammans med åtta kommuner under de senaste två åren. Många har bidragit med sin kompetens för att få fram bästa möjliga form. Det tycker vi nu att vi lyckats med och dessa finns nu att köpa för att säkerställa samtycke och förståelse för det larm som är tänkt att användas. Det finns nu kommunikationsstöd till samtliga GPS-larm och dessa finns att tillgå med olika utseende på personerna, för att säkerställa igenkänning. Det finns även kommunikationsstöd som påvisar hur GPS-larm fungerar.