Året närmar sig sitt slut och det innebär kampanjerbjudande. Extra roligt i år då vi har så mycket nytt att erbjuda. Köp ett större antal GPS-larm och få en tydlig rabatt och satsa på vårt utbildningsupplägg för att säkerställa personalens kompetens. Satsa dessutom på att kvalitetssäkra verksamheten, genom att köpa vårt rutindokument och kvalitetsledningsunderlag. Det finns som sagt mycket att välja på, så kombinera och skräddarsy efter ert behov!

Köp 10st valfria GPS-larm få 10% rabatt

Köp 20st valfria GPS-larm få 20% rabatt

Köp utbildningar och ta del av vår interaktiva utbildningsmiljö

Köp rutindokument för att säkerställa användandet

Vid köp av 10 GPS-enheter ingår en kostnadsfri utbildning på distans för administratörer samt stöd för implementeringen. Vid köp av 20 GPS-enheter ingår förutom utbildning på distans ett kostnadsfritt tillfälle för verksamhetsutveckling innehållande, målgrupp, arbetsprocesser, samtycke samt nyttoeffekter.

Allt arbete kan ske på distans!

Kombinera gärna med våra andra erbjudanden och se till att ni får en rivstart på användandet under 2021. För behovet av att självständigt känna sig trygg vid utevistelser har inte varit större än nu.

Så kontakta oss för en diskussion om era behov och vad vi lämpligast erbjuder er. Kontakta vår ambassadör Anna-Lena Oskarsson på anna-lena.oskarsson@posifon.se