Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Det händer mycket inom Posifon just nu och vi ser fler och fler tecken på att marknaden för mobila trygghetslarm börjar komma igång ordentligt. Vi har sett fram emot detta och vi har under en längre tid arbetat internt för att förbereda oss för det som nu händer.

Vi har tagit fram ny logotyp, ny grafisk profil och presenterar idag vår nya hemsida.
Titta gärna på www.posifon.se och berätta vad ni tycker.

Vi har också flyttat företaget och samlat all verksamhet till ett kontor i centrala Göteborg, se vår nya adress i adressfältet nedan. Detta innebär att vårt Boråskontor stängs och, som ni kanske redan har märkt, har vi nya telefonnummer. En omläggning som ännu inte är helt klar. Mer information om detta kommer så snart allt är klart.

Tyvärr väljer vår mycket uppskattade medarbetare Annelie Berglund att inte följa med till Göteborg, hon kommer därför att sluta hos oss den 18 april.
Peter, som är företagets grundare, tar nu över supportfunktionen och kommer att ge er precis lika bra service, som ni har fått tidigare. Vår förhoppning är också att vi kommer att fortsätta samarbeta med Annelie och att hon kommer arbeta nära Posifon i framtiden.