Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Har du laddat ner Landräddningens kostnadsfria app? Nu finns en uppdaterad version av appen både för Iphone och Android. Landräddningens larm-app kan användas för att ta emot larm från Posifons trygghetslarm.

I den nya versionen av appen har framför allt Landräddningens följ-mig-funktion utvecklats. ?Man kan nu följa flera vänner samtidigt och se sina egna positioner när man själv har funktionen igång. I Android-appen kan man nu även välja hur ofta man vill att positionen ska uppdateras. Landräddningens app är under ständig utveckling och en ny version planeras redan att släppas i januari.

– Vi ser att appen kan vara till glädje både för seniorer, äldre med omsorgsstöd och för yngre personer som vill öka tryggheten i sin vardag. Därför breddar vi appens användningsområden, säger Niklas Granung på Landräddningen.

För att kunna ta emot larm från Posifons trygghetslarm via Landräddningens app kan man registrera sig på landraddningen.se och skicka ett mejl till info@posifon.se och meddela att man vill att anhöriga ska kunna ta mot larm via Landräddningen.