Posifon står för trygghet, kunskap, kvalitet och användarnytta. I den andan är vi glada över att kunna erbjuda mycket spännande på MVTe konferensen och mässan. Vi har medverkat till att Harald Sundt-Ohlsen, Seksjonssjef Velferdsteknologiseksjonen i Oslo kommun kommer och föreläser om deras breda införande av välfärdsteknologi, med fokus på medicinpåminnelse. Detta vågar vi lova kommer bli intressant och ge en god bild av hur svenska kommuner kan arbeta mer aktivt med dessa tjänster.

 

På mässgolvet  är vi taggade och tycker att det ska bli roligt att visa våra vidareutvecklade och nyskapande tjänster. Vi sätter nu standarden för hur GPS-larm ska utnyttjas i framtiden. Vi visar vårt nya verksamhetssystem för GPS-larm men även alla enheter som fungerar ihop med det. Vi finns på samma monter som förra året: B32

 

Mässa i all sin glans men om ni likt vi tycker att det lätt kan bli rörigt och svårt att kommunicera ta då tillfället i akt och boka en mötestid, så tar vi en kaffe där vi kan prata mer ostört.

 

Ring Anna-Lena 0709 410 399 eller 031 360 87 70