Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Mycket händer runt Posifon nu. Det har varit en vår full av aktivitet. Många nya kunder som vi hälsar välkomna, utveckling av tjänsterna och framförallt i partnerskapet runt Landräddningen. Nu ser vi en spännande höst framför oss med lansering av nya produkter och en ny version av Posifonomsorg. Genom att bredda vårt utbud av produkter kan vi möta flera behov och få fler kunder att börja använda mobila trygghetslarm.

De nya produkterna kommer att komplettera vår nuvarande produkt väldigt bra. Det är svårt att erbjuda en mobiltelefon som passar alla och med de många användningsområden våra kunder har ser vi att det nu är rätt tid att bredda vårt sortiment med produkter som både erbjuder nya funktioner och öppnar upp för nya användningsområden.

Även i Landräddningens system kommer nya funktionerna lanseras. Framförallt bredda användningsområdena och göra systemet ännu enklare att använda. Det ska till exempel bli möjligt för flera vänner att ha igång ”Följ mig”-funktionen samtidigt för att öka tryggheten för varandra. Flera kommunala verksamheter visar nu intresse för Landräddningens funktion vilket gläder parterna som står bakom initiativet. Partnerskapet kommer inom kort presentera vilken kommun som blir den andra i landet där Landräddningens fulla funktion blir tillgänglig för alla invånare.