Nu går vi mot tider där allt fler personer är fullvaccinerade och restriktioner släpps. Med detta blir vi betydligt mer rörliga ute i samhället och en nygammal frihetskänsla börjar infinna sig för många av oss och därför är det extra roligt att få presentera förbättrade tjänster.

Att människor ska få känna sig självständiga och säkra är Posifons stora ledord. Där vet vi sedan tidigare att våra gps-larm har hjälpt till och bidragit för många av landets invånare. Att kunna gå ut och ta en promenad i det fina höstvädret med trygghetskänslan att bära med sig ett gps-larm skapar stor frihet för många av våra användare.

Vi är därför mycket glada över vår nya enhet Pico Pro. Den stora nyheten med Pico Pro är att den kommunicerar via 4G-nätet, men kan gå över och kommunicera via 3G och 2G-näten om den inte har täckning. Detta gör att vi maximerar förutsättningarna för att samtal och larm ska komma fram, oavsett var befinner dig. En riktigt bra lösning för er kunder som har upplevt problem med dålig täckning tidigare.

Dessutom har Pico Pro funktioner för inomhuspositionering, WiFi-positionering, fallsensor, samt en klart bättre ljudkvalitet i både högtalare och mikrofon. Detta ihop med de spännande vidareutvecklingarna vi gör i PosifonCare innebär att vi nu kan erbjuda en ny generation GPS-larm, där mycket har blivit förbättrat.  

Klicka på nedan länk för ytterligare information om just Pico Pro.

https://posifon.se/gps-larm/#Pico%20Pro