Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Det är nästan för bra för att vara sant! Posifon gör tillsammans med Phoniro det möjligt att kombinera enkelhet med individanpassning. För självklart ska alla ha samma förutsättningar till utevistelse oavsett boende situation. Vi har arbetet länge med att skapa förutsättningar samt underlätta och säkerställa arbetssätt för personal på särskilda boenden och andra kommunala boende alternativ. Nu kan enkelheten i att ha ett larmflöde i boendets larmsystem kombineras med de stora möjligheter till individanpassning och kvalitetssäkring som våra tjänster möjliggör. Vårt breda utbud av GPS-larm, vår flexibilitet att konfigurera dem och larmflödet kan nu kombineras.

Vi är glada över att fördjupa vårt samarbete med Phoniro och erbjuder nu en välutvecklad koppling till deras 6000 system. Vi vet att detta är en uppskattad integration som kommer göra stor skillnad för många kommuner. Så kontakta oss redan nu, så att ni kommer högt upp i kön!