Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Efter en sommar där vi alla kunnat njuta av ett fantastiskt väder så är vi nu mitt i hösten. Vi har en hektisk avslutning på året framför oss! Inom Posifon är vi glada över att vi ser en tydlig ökning av användandet av våra tjänster. Detta innebär att flera kan leva ett aktivt och självständigt liv.

I början av året lanserade vi PosifonCare och vi är stolta över att många kommuner nu börjat breddinföra GPS-larm och då har möjlighet till en ny form av individanpassning. Vi har tillsammans med åtta aktiva kommuner arbetet i 2,5 år i ett forsknings och utvecklingsprojekt och efter mycket stort och viktigt engagemang har PosifonCare förstärkts, utvecklats och hittat nya och innovativa lösningar. Ett stort, stort tack till alla engagerade kommuner! Nu tar vi nästa steg, vilket är framtagandet av en skrift om införandet av GPS-larm.

Med lanseringen av Medido har vi skapat nya möjligheter gällande medicinhantering. Vi kan nu erbjuda uppföljning på distans för alla som önskar påminnelse om medicinintaget. Vår trotjänare Careousel finns med SIM-kort och tillsammans med Posifon Prevent ges nu fler möjligheter att få påminnelser om alla medicinintag samt möjlighet att aktivt följa upp medicinhanteringen på distans för att minimera antalet avvikelser. Som läkemedelsfördelare kan de dessutom ersätta det låsta medicinskåpet då medicinen är otillgänglig fram tills den ska tas.

Ni har väl inte missat att ladda ner Landräddningens app? Vi får till oss allt mer glada tillrop när någon använt Landräddningen för allt från svampplockning, ridning, trygghet vid den sena promenaden hem, när barnen självständigt skall ta sig till skolan osv. När skulle du önska att din omgivning vet var du befinner dig för att öka din trygghet?

Vi vill också passa på att hälsa Cajsa välkommen till oss. Cajsas glada stämma kommer ni möta i telefonen framöver när ni vill ha hjälp eller söker fakta!

 

Med en önskan om en fortsatt härlig höst!

POSIFON