Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Tidigare i höst lanserade Posifon det prisbelönta larmet GPS Smartsole; ett GPS-baserat trygghetslarm utformad som en skosula. En av dem som blev nyfiken på denna GPS sula var Thomas Lejon, Äldresamordnare på Förebyggande Enheten vid Göteborg Stad Centrum, och som bestämde sig för att själv testa det nya GPS-larmet.

– Jag har burit med mig GPS Smartsole under några veckors tid och jag måste säga att detta är en riktigt bra grej. Smartsole har en imponerande batteritid, den är diskret och mycket användbar vid utomhusaktiviteter som exempelvis skogspromenader. Idag är en del larm uppbyggda på SMS-kommandon, vilket flera användare känner en viss osäkerhet inför. Därför är Smartsole ett mycket bra alternativ för den som söker ett larm som mer eller mindre sköter sig självt, säger Thomas.

Thomas kom i kontakt med Posifon redan för fem år sedan. Posifons användarvänliga enheter i kombination med företagets flexibilitet har gjort att de har hållit en löpande kontakt under åren.
– Många oroas av den tekniska biten och över hur mycket kunskap användaren behöver ha om larmet. Det finns ett stort behov av larm som kan skräddarsys efter varje användare och här ser jag att GPS Smartsole kan komma till stor nytta, säger Thomas.

sula_2