Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Keruve har sedan den lanserats varit mycket populär och uppskattad av såväl användare, anhöriga och personal. Nu har vi tillsammans med vår leverantör tagit ett stort steg i utvecklingen och resultatet är mycket imponerande.

Keruve kan nu positionera sig lika bra inomhus som utomhus. Tack vare GPS systemet så kan man snabbt få en snabb och tillförlitlig position utomhus och nu med hjälp av WiFi så kan man få samma precision även inomhus. Keruve kan positionera sig via alla tillgängliga WiFi nät utan några omständliga integrationer. Med den uppdaterade versionen av Keruve slipper man stora cirklar och osäkra positioner.

Med denna nya modell så kan vi även erbjuda en hemstation. Med hjälp av vår hemstation så kan Keruve-enheten gå ner i sparläge när man är hemma och därmed spara batteri. Resultatet blir flera dagars batteritid men också att man kan använda hemstationen för att genera larm när kopplingen bryts, som ett slags dörrlarm. Det är också möjligt att parkoppla flera hemmastationer så att användaren kan röra sig även i det större boendet utan att falsklarm genereras. Om det finns ett befintligt WiFi nätverk så kan vi göra integrationen mot det istället. Hör av er så kan vi berätta mer!

För förutom WiFi så är den stor nyheten är att den också kan kommunicera över 3G nätet, vilket ökar förutsättningarna att ha en god täckning och snabb positionering. Första leveransen är redan slutsåld men hör av dig så kan du få testa ett exemplar när den är åter i lager.

Självklart kan du även få testa om du kommer förbi oss på Vitalis eller Demensdagarna.