Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Navy

Posifon Navy är ett mobilt trygghetslarm som fungerar såväl inomhus som utomhus. Armbandsuret är utrustad med en larmknapp och talfunktion som möjliggör samtal både i samband med larm och vid andra tillfällen. Navy är en flexibel enhet som både kan anpassas för den aktive som vill öka tryggheten, som vill ha ett trygghetslarm som fungerar både inomhus som ute, till personer med exempelvis demenssjukdom eller funktionsnedsättning som vill ha en enhet så personal eller anhöriga enkelt ska kunna finna en. Allt för att möjliggöra ökad självständighet och trygghet för brukaren.

Funktionell

Navy har många och smarta funktioner i ett diskret format. Den analoga urtavlan visar aktuell tid och via klockans krona kan du enkelt larma och tala med vald person. Det är även möjligt att ha olika armband till enhet, både öppningsbara och låsbara så att man endast kan öppna enheten med speciellt verktyg.

Inomhuspositionering och smart batterisparfunktion

Navy kan positioneras inomhus med hjälp av fyrar. Dessa består av små Bluetooth enheter som går att köpa till och kan placeras på lämpliga ställen i hemmet. En fyr har en räckvidd på 5-10 meter beroende på lokala förutsättningar. När enheten har kontakt med en eller flera fyrar går den ner i sparläge och försöker inte ta några GPS-positioner, vilket sparar energi och förlänger batteritiden. Vid normal användning kan du få ut mellan 2 och 7 dagar beroende på valda inställningar och hur de avancerade energisparfunktionerna utnyttjas. Den är fullt uppladdad igen på mindre än 2 timmar. En annan smart funktion som fyrarna kan erbjuda är att larm kan gå när Navy tappar koppling till fyrarna. På så sätt kan man få information när brukaren lämnar hemmet, som ett smartare dörrlarm.

PosifonCare

Posifon Navy är integrerad och erbjuds tillsammans med vår portal PosifonCare, som är ett lättanvänt verksamhetssystem för GPS-larm. Alla funktioner och dess inställningar görs i portalen dit alla våra modeller av GPS-larm är integrerade och fungerar tillsammans på ett enkelt och effektivt sett. Alla inställningar kan göras på distans och förs över till enheten via mobilnätet. Systemet är byggt ihop med åtta aktiva kommuner med fokus att möjliggöra användande i stor skala, att kvalitetssäkra larmåtgärderna och att säkerställa att alla användare av våra GPS-larm får den hjälp de önskar och förtjänar. Tveka alltså inte att använda den enhet som passar bäst för det enskilda behovet.

Dokumentation

Bruksanvisning

Snabbstart