Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Pico

Posifon Pico är svenskdesignat gps-larm och mobilt trygghetslarm. Som namnet antyder är det ett GPS trygghetslarm i litet format. Enheten bygger på modern teknik och innehåller trots sin lilla storlek alla nödvändiga funktioner som man förväntar sig av ett trygghetslarm. Finns i flera färger så att du kan hitta en enhet som passar dig eller någon i din närhets behov. Färgerna som erbjuds är Svart, Blå, Grön och Rosa. Enheten bärs normalt sätt i halssnöre runt halsen, väska eller i karbinhake. 

Lång batteritid

Under skalet finner vi teknik av hög kvalitet. Det som särskilt utmärker denna gps tracker, förutom design och storlek, är dess batteritid och prestanda. I standby läge klarar den upp till hela 20 dagar, vid normal användning så förväntas du få mellan 3-7 dagars batteritid. 

Smarta larmfunktioner

Posifon Pico är inte enbart en gps tracker som snabbt uppdaterar och skickar nya tillförlitliga positioner, utan även en trygghetstelefon. Enheten har inbyggd högtalare och mikrofon som stödjer tvåvägskommunikation där du är. Du kan ringa till din Posifon Pico men även ringa ifrån den till ett eller flera förinställda telefonnummer.

Vidare har enheten även en fallsensor som kan känna av ett fall och skicka ut ett larm helt automatiskt, det går även att ställa in larm om enheten färdas över en viss hastighet. 

PosifonCare

Posifon Pico är integrerad och erbjuds tillsammans med vår portal PosifonCare, som är ett lättanvänt verksamhetssystem för GPS-larm. Alla funktioner och dess inställningar görs i portalen dit alla våra modeller av GPS-larm är integrerade och fungerar tillsammans på ett enkelt och effektivt sätt. Alla inställningar kan göras på distans och förs över till enheten via mobilnätet. Systemet är byggt ihop med åtta aktiva kommuner med fokus att möjliggöra användande i stor skala, att kvalitetssäkra larmåtgärderna och att säkerställa att alla användare av våra GPS-larm får den hjälp de önskar och förtjänar. Tveka alltså inte att använda den enhet som passar bäst för det enskilda behovet.

Dokument

Bruksanvisning

Snabbstart