Nano

Posifon Nano är ett svenskutvecklat mobilt trygghetslarm. Enheten är liten och smidig med en vikt på endast 23 gram och en standby tid på upp till 5 dagar. Finns i färgerna svart, grå och vit. Fler färger kommer inom kort. Enheten kan bäras som en klocka, i fickan eller i halssnöre runt halsen.

Smarta funktioner

Posifon Nano kan positioneras både inomhus och utomhus och är fullpackad med många smarta funktioner så som larmknapp, fallsensor och trygghetsområde. Den är även utrustad med både en inbyggd högtalare och mikrofon för att möjliggöra en enkel tvåvägskommunikation. Enheten kan användas som både en aktiv och passiv enhet eftersom larmknappen kan inaktiveras. Möjligheterna är många och flera smarta funktioner kommer erbjudas vid användande med PosifonCare.

Avancerad positionering

Det som utmärker Posifon Nano är det lilla formatet och tillförlitlig positionering. Förutom avancerad GPS-positionering utomhus så kan Nano positioneras inomhus med hjälp av WiFi.  Finns det WiFi-nätverk i fastigheten kan enheten dra nytta av dessa för att ge en tillförlitlig position även inomhus. Detta gäller i alla typer av utrymmen, även i restauranger och köpcentrum där det finns WiFi-nätverk. När Posifon Nano har kontakt med en eller flera WiFi-nätverk eller fyrar går den ner i sparläge och försöker inte ta några GPS-positioner, vilket både sparar energi och förlänger batteritiden.

PosifonCare

Posifon Nano är integrerad och erbjuds tillsammans med vår portal PosifonCare, som är ett lättanvänt verksamhetssystem för GPS-larm. Alla funktioner och dess inställningar görs i portalen dit alla våra modeller av GPS-larm är integrerade och fungerar tillsammans på ett enkelt och effektivt sett. Alla inställningar kan göras på distans och förs över till enheten via mobilnätet. Systemet är byggt ihop med åtta aktiva kommuner med fokus att möjliggöra användande i stor skala, att kvalitetssäkra larmåtgärderna och att säkerställa att alla användare av våra GPS-larm får den hjälp de önskar och förtjänar. Tveka alltså inte att använda den enhet som passar bäst för det enskilda behovet.

Dokumentation

Bruksanvisning 

Snabbguide