Keruve

Posifon Keruve ger möjlighet att behålla din gamla klocka men samtidigt ha ett GPS-larm runt handleden. Valda personer kan söka dig eller får meddelande när du passerar ut ur en trygghetsområde. Larmhantering och sökning kan göras på flera olika sätt. Antingen så hanteras enheten via PosifonCare som alla våra larm eller så köper du till en enkel specialanpassad platta som är designad att vara så enkel som möjligt. Keruve är en flexibel enhet som kan anpassas utefter behov. Klicka här för att se vilka alternativ som finns eller kontakta oss så berättar vi mer.

Personlig

Tack vare att GPS-modulen är placerad i armbandet går det att använda Posifon Keruve tillsammans med favoriturverket, bara armbandet behöver bytas ut. Dessutom ingår ett elegant urverk för den som inte har en klocka sedan tidigare. Finns både öppningsbara och låsbara armbandsalternativ.

Pålitlig

Genom sin utformning och funktionalitet är Keruve ett diskret GPS-larm som inbjuder till användning. Finns nu med WiFi funktionalitet vilket möjliggör att man kan få lika hög precision på positioner utomhus via GPS och inomhus via WiFi. Enheten sätts igång och stängs av med ett specialverktyg, vilket även används för att öppna armbandet. Enheten är vattentät och kan även erbjudas i andra utföranden. Klicka här för att se vilka alternativ som finns

Enkel

Till Keruve kan man köpa en enkel anhörig- och personalenhet som tillval. Denna ger tillgång till de viktigaste funktionerna för de anhöriga eller personal, på enklast möjliga sätt. Med denna blir det ett perfekt larm för den mindre datorvana familjen eller på ett boende.

PosifonCare

Keruve är integrerad och erbjuds tillsammans med vår portal PosifonCare, som är ett lättanvänt verksamhetssystem för GPS-larm. Alla funktioner och dess inställningar görs i portalen dit alla våra modeller av GPS-larm är integrerade och fungerar tillsammans på ett enkelt och effektivt sett. Alla inställningar kan göras på distans och förs över till enheten via mobilnätet. Systemet är byggt ihop med åtta aktiva kommuner med fokus att möjliggöra användande i stor skala, att kvalitetssäkra larmåtgärderna och att säkerställa att alla användare av våra GPS-larm får den hjälp de önskar och förtjänar. Tveka alltså inte att använda den enhet som passar bäst för det enskilda behovet.

Dokument

Bruksanvisning