Pico Pro

Posifon Pico Pro är svenskdesignat gps-larm och mobilt trygghetslarm. Som namnet antyder är det ett GPS trygghetslarm i litet format. Enheten bygger på modern teknik och innehåller trots sin lilla storlek alla nödvändiga funktioner som man förväntar sig av ett trygghetslarm. Enheten bärs normalt sätt i halssnöre runt halsen, väska eller i karbinhake. Förutom larmknapp, hög precision på positionerna utomhus och bra batteritid har Pico Pro inomhuspositionering och högtalare med riktigt bra ljudkvalitet. Enheten är vattentät enligt IP67. Den kommunicerar via 4G med sekundär (fallback) kommunikation över 2G och 3G. Finns i färgerna svart, blå, grön och rosa. 

Avancerad positionering

Det som utmärker Pico Pro är bland annat den tillförlitliga positioneringen. Förutom avancerad GPS-positionering utomhus så kan Pico Pro positioneras inomhus med hjälp av WiFi. Finns det WiFi-nätverk i fastigheten kan enheten dra nytta av dessa för att ge en position. När Pico Pro har kontakt med en eller flera WiFi-nätverk går den ner i sparläge och försöker inte ta några GPS-positioner, vilket både sparar energi och förlänger batteritiden.

Smarta larmfunktioner

Pico Pro är inte enbart en gps tracker som snabbt uppdaterar och skickar nya tillförlitliga positioner, utan även en trygghetstelefon. Enheten har inbyggd högtalare och mikrofon som stödjer tvåvägskommunikation där du är. Du kan ringa till din Pico Pro men även ringa ifrån den till ett eller flera förinställda telefonnummer.

Vidare har enheten även en fallsensor som kan känna av ett fall och skicka ut ett larm helt automatiskt, det går även att ställa in larm om enheten färdas över en viss hastighet. 

PosifonCare

Posifon Pico Pro är integrerad och erbjuds tillsammans med vår portal PosifonCare, som är ett lättanvänt verksamhetssystem för GPS-larm. Alla funktioner och dess inställningar görs i portalen dit alla våra modeller av GPS-larm är integrerade och fungerar tillsammans på ett enkelt och effektivt sätt. Alla inställningar kan göras på distans och förs över till enheten via mobilnätet. Systemet är byggt ihop med åtta aktiva kommuner med fokus att möjliggöra användande i stor skala, att kvalitetssäkra larmåtgärderna och att säkerställa att alla användare av våra GPS-larm får den hjälp de önskar och förtjänar. Tveka alltså inte att använda den enhet som passar bäst för det enskilda behovet.

Dokumentation

Bruksanvisning

Snabbstart