Så här inför julhelgerna vill vi passa på att önska er alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År.

2019 börjar lida mot sitt slut och ett nytt spännande år med både möjligheter och utmaningar står framför oss. Vi är glada att allt fler får stöd i sin vardag av våra tjänster och genom det får en ökad livskvalitet.

Det var inte bara hos oss det händer mycket! Det märks tydligt att allt fler såväl myndigheter, omsorgsgivare och användare är positiva till användandet av GPS-larm och de möjligheter som dessa larm ger. Detta har lett till att vi under året hälsat många nya kunder välkomna vilket vi är både glada och stolta över.

Då våra tjänster i allt större utsträckning används av fler målgrupper och kunderna börjar ställa allt mer avancerade krav så har Posifon under året inlett samarbeten med några utvalda branschkollegor i hela norden. Vår ambition är att utveckla ännu bättre tjänster tillsammans och skapa förutsättningar för fler att använda våra tjänster. Vi ser att 96 % av våra omsorgskunder använder mer än en modell av GPS-larm och ställer allt större krav på sina leverantörer. Vi inleder därför 2020 med att förstärka vårt team med fler medarbetare, för en ökad servicenivå. Vi ser fram emot ett 2020 där vi presenterar flera nya produkter, våra tjänster utvecklas ytterligare och kvalitetssäkras med både träningsmiljö och vetenskapliga skrifter. Vi kommer att växa och fler kommer få dra nytta av det vi erbjuder. Vi ser fram emot att ringa in ett mycket spännande nytt år och välkomna nya utmaningar! Innan dess skall vi unna oss en välbehövlig ledighet. Vi hoppas att du får tid med nära och kära, tid för återhämtning och reflektion. Vi vill tacka för ett gott samarbete 2019 och önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! 

God Jul
&
Gott Nytt År
Önskas av hela Posifon-gänget!