Nu tar vi och avslutar detta märkliga år!

Vi kommer alla minnas år 2020 och ha våra personliga berättelser över vad året gav. Personligen har det varit kaotiskt men landat ut väl. För Posifon har det trots allt varit ett bra år. Vi har gjort vårt yttersta för att bibehålla vår arbetsglädje, gemenskap och engagemang för allas rätt att få vara aktiva. Jag är stolt och glad över det vi lyckats med. Flera införandeprojekt har fått nya startdatum och det kändes kärvt i början av våren men trots restriktioner så vill och behöver vi alla ut och vara aktiva utifrån våra egna förutsättningar. Att då kunna känna sig trygg i att göra det självständigt har stämt bra med årets mantra, Social distansering. Vi gläds därför åt att flera av våra kunder sett de möjligheter som GPS-larm gett i dessa Covid-tider och åt att allt fler har fått denna möjlighet.

Vår ökning i antalet användare är större än 2019, vilket vi inte förväntade oss i våras. Vi har dessutom tagit stora kliv i utvecklingen av tjänsten och vår utbildningsmiljö. Vi har medverkat som författare i en underlagsrapport till Regeringskansliet, När goda intentioner försämrar, och bedrivit framgångsrikt forsknings- och utvecklingsprojekt. Vi har växt med ytterligare kollegor. År 2020 har inneburit att vi skaffat oss fler strategiska partners som vi utvecklar nya och förbättrade tjänster ihop med. Vi ser fram emot ett spännande 2021 då vi kommer kunna bjuda på många nyheter som leder till en bättre omsorg.

Utmana oss gärna genom att beskriva er behov och var det tar stopp, så är vårt nyårslöfte att vi ska göra vårt yttersta för att ni ska nå fram till ett strukturerat införande för era medborgare.

Tillsammans med mitt gäng önskar jag er alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt, Aktivt och Socialt År!

Henrik Essunger, VD Posifon