Missa inte kampanjerbjudande som gör tydligt skillnad!

Vintermånaderna är här och mörkret med det. Kanske drar sig många för att vara aktiva ute. Vi vill möjliggöra säkerhet, trygghet och självständighet för alla med önskemål om stöd och trygghet i vardagen. Därför gör vi nu ett särskilt erbjudande, för de som vill vara aktiva.

Extra roligt i år då vi har mycket nytt att erbjuda. Är ni nyfikna på att börja erbjuda era medborgare GPS-larm eller utöka användandet av tjänsten så har vi nu en möjlighet att snabbt hjälpa er igång. Ni får bra priser på enheter och kan satsa på vårt utbildningsupplägg för att säkerställa verksamhetens kompetens. Satsa dessutom på att kvalitetssäkra verksamheten, genom att använda vårt välutvecklade rutindokument och kvalitetsledningsunderlag. Det finns som sagt mycket att välja på, så kombinera och skräddarsy efter ert behov!
Vi hjälper er gärna med att matcha era behov och önskemål för bästa nyttoeffekter.

Julbonus! Vid köp av 10 GPS-enheter ingår kostnadsfri utbildning på distans för administratörer samt stöd för implementeringen. Vid köp av 20 GPS-enheter ingår förutom utbildning på distans ett kostnadsfritt tillfälle för verksamhetsutveckling innehållande, målgrupp, arbetsprocesser, samtycke samt nyttoeffekter.

Kontakta vår ambassadör Anna-Lena för en diskussion om era behov!

anna-lena.oskarsson@posifon.se Telefon 0709 410 399