Vi är glada att presentera vår nya och förbättrade hemsida. Testa den och dela med dig av dina åsikter. Din feedback är värdefull för oss! Besök nya hemsidan här

Livsglädje för aktiva seniorer

Posifon positioneringssystem ger den trygghet som behövs när du kommer till nya platser eller till områden där det kan vara svårt att orientera sig. Eller när du deltar i mer riskfyllda fritidsaktiviteter. Befinner du dig i skog och mark eller på främmande orter kan det vara tryggt att veta att om en olycka är framme kan man lätt larma och enkelt få hjälp. När man blir lite äldre kanske inte hälsan heller är helt stabil i alla lägen.

Med Posifons internetbaserade trygghetstjänster kan du söka hjälp om du hamnar i svårigheter. Du bestämmer själv vem du vill nå med ett larm. Det kan vara anhörig, reskamrat eller larmcentral. Då du larmar får larmmottagaren ett samtal eller ett SMS från dig och med larmportalen kan de se var du befinner dig.

Om man saknar dig går det att lokalisera dig med hjälp av larmportal, men bara om du själv tillåter. Med Posifon kan du snabbt få kontakt och få rätt hjälp på rätt plats.